Camping Key Europe

Här kan du köpa ditt digitala Camping Key Europe och börja ta del av alla erbjudanden som finns i hela Europa.

Välkommen till Sverige och Europa. Camping Key Europe knyter samman campingplatser över hela Europa. Med Camping Key Europe ligger Europa öppet för dig och din semester blir bekvämare, tryggare och billigare.

Varför behöver du Camping Key Europe?

Campingplatser som är anslutna till Camping Key Europe är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping som verkar för en hållbar utveckling av campingplatser i Sverige.

Avgiften för Camping Key Europe finansierar kvalitetssäkring, arbete med el- och brandsäkerhet, miljöfrågor och annan utveckling av campingplatser.

Det finns flera anledningar till att vi tillämpar kortsystemet:

- Avgiften bidrar till att kvalitetssäkra campingupplevelsen. Intäkterna från Camping Key Europe går t ex till arbetet med elsäkerhet, brandsäkerhet, miljöfrågor och utveckling av campingplatserna.

Fördelar för dig som gäst:

Förutom arbetet med att ge dig en kvalitetssäkrad campingupplevelse ger Camping Key Europe en rad direkta fördelar till dig som gäst:

- Enkel och snabb in- och utcheckning. Inga papper att fylla i, det är bara att dra eller scanna kortet från mobilen så är det klart
- Ansvars- och olycksfallsförsäkring. Med kortet är hela familjen försäkrad vid eventuell olycka. Läs mer »
- Rabatter och erbjudanden i Sverige och utomlands. Läs mer »
- Boenderabatt på 1000-tals campingplatser i Europa. Läs mer på campingkey.com »
- Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan i början av året
- Inspiration via nyhetsbrev

Image

Camping Key Europe kostar 160 kr

Du tjänar snabbt in de 160 kr du betalar för Camping Key Europe om du utnyttjar någon av de förmåner som erbjuds. Camping Key Europe köper du på Campingkeyeurope.se, Camping.se eller hos en branschansluten campingplats. Giltighetstiden är 12 månader från dagen du köper det. Spara tid och köp Camping Key Europe här »

Vilka står bakom Camping Key Europe?

Camping Key Europe är en del av Camping Key Alliance som är ett europeiskt samarbete mellan branschorganisationerna för Camping i Sverige, Danmark, Norge och Finland campingplatserna samt med konsumentorganisationerna ANWB i nederländerna och ADAC i Tyskland. Läs mer på Campingkeyalliance.com »